Biscuiti cu fistic si lamaie

Bicuiti cu fistic si lamaieIngrediente:
1/3 cana unt, la temperatura camerei
2/3 cana zahar tos
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
2 oua
1 lingurita vanilie
4 lingurita coaja rasa de lamaie
2 cani faina
1 1/2 cana fistic
1 cana zahar pudra
1 lingurita coaja de lamaie taiata fin
lapte sau suc de lamaie

Preparare:
1. Se aseaza la mijloc gratarul din cuptor si se porneste focul. Se unge cu unt si se pudreaza cu faina tava in care urmeaza sa se coaca biscuitii si se lasa deoparte. Intr-un castron se bate untul la viteza mare, cu mixerul, timp de 30 de secunde, dupa care se adauga zaharul granulat, praful de copt si sarea; se bate pana se combina toate. Se incorporeaza ouale si vanilia, dupa care coaja rasa de lamaie. Se amesteca cu mixerul si atata cantitate de faina cat se poate, apoi restul se amesteca cu o lingura de lemn. La final se adauga fisticul.

Preparare: 35 minute
Coacere: 36 minute
Racire: 1 ora