Rulada din legume
Ingrediente:
175g morcovi mici
100g fasole verde
1 ardei gras
2 fire praz
15 g unt
100g ciuperci
8 galbenusuri
300 ml smantana
condimente
225g cascaval
Preparare:
Se fierb morcovii, fasolea verde si prazul pana se inmoaie bine. Apoi se scurg bine. Se calesc ciupercile in unt. Se coace un ardei gras si se taie fasii. Se bat bine 8 galbenusuri cu smantana si condimentele. Se aseaza într-o forma de cozonac bine unsa, jumatate din morcovi si fasole peste care se rade putin cascaval. Se acopera legumele cu un stat din compozitia de oua cu smantana. Se continua sa se puna cate un strat de legume peste care se pune din compozitia de oua. Se termina cu cascaval si compozitia de oua. Se pune forma de cozonac intr-o tava cu apa clocotita pana la jumatate. Se tine la cuptor pana se intareste. Se lasa sa se raceasca si se pune la frigider. Rulada de serveste cu sos de rosii sau piureu.