Alegerea acoperisului perfect
Alegerea nu este usoara datorita multitudinii de oferte care exista pe piata invelitorilor. Avem de optat intre sindrila, sita, tigle de argila, azbociment, tigle metalice, tabla sau tigle din beton.
Alegerea nu este usoara datorita multitudinii de oferte care exista pe piata invelitorilor. Avem de optat intre sindrila, sita, tigle de argila, azbociment, tigle metalice, tabla sau tigle din beton.
Marca Gerard s-a impus printr-un profil traditional al tiglelor, designul oferit incadrandu-se perfect in orice stil arhitectural. Paleta superba de culori ofera optiuni creative in alegerea spectrului cromatic.
Este agreat de tot mai multi arhitecti si constructori atat pentru a schimba aspectul cladirilor vechi cat si pentru proiectele cele mai noi si avangardiste.
Placile MAX EXTERIOR sunt utilizate de peste 2 decenii pentru placari exterioare, mansarde, balcoane, dovedindu-si din plin calitatile remarcabile legate de aspect si rezistenta.Cele peste 70 de modele decorative pornind de la culori uni si pana la fantezii si suprafete speciale (aluminiu) ofera posibilitati nelimitate pentru schimbarea aspectului cladirilor.
Buna realizare si asezare a acoperisului pe constructia dumneavoastra asigura protectia acesteia precum si a bunurilor impotriva capriciilor vremii. Datorita dezvoltarii la nivel mondial a materialelor si tehnologiilor de constructie s-a creat posibilitatea de a construi locuinte in zone cu solicitari climatice extreme. In astfel de conditii partea cea mai solicitata a constructiei este acoperisul.
Ca lider pe piata de materiale pe baza de lemn firma M. Kaindl Holzindustrie din Austria se distinge atat prin productia prietenoasa fata de mediu cat si prin calitatea produselor care stabilesc un nou standard in domeniu.
Adeseori protectia termica pe timpul verii, in special la incaperile de la mansarda, nu este suficienta pentru cei care locuiesc in casa respectiva. Mai ales atunci cand, in urma expunerii directe la razele soarelui, se inregistreaza cresteri de temperatura aproape inimaginabile.
Materialele fonoizolante se monteaza in general in sisteme de agatare mecanice. In unele situatii, insa, acestea se aplica prin lipire pe pereti solizi din tencuiala, ciment sau pe pereti dubli din gips-carton.
Conditiile de instalare, pregatirea in vederea realizarii fonoizolatiei, precum si calificarea si modul de lucru al constructorului sunt foarte importante pentru calitatea plafonului suspendat.
Birourile deschise, denumite si birouri ''peisagiste'' sunt adesea piatra de incercare pentru proiectarea in domeniul birourilor.
Utilizarea materialelor fonoabsorbante in finisajele interioare ale cladirilor a devenit o practica standard in arhitectura actuala. Desi rolul primordial al unui material fonoabsorbant modern este absorbtia sunetului, sau indeplinirea functiei de bariera acustica, acesta intruneste si alte cerinte practice cu privire la finisaje.
Amenajarea spatiului nefolosit din poduri reprezinta de departe cea mai economica modalitate de a castiga spatiu locuibil. Argumentele in favoarea acestei solutii sunt mai buna folosire a spatiului existent reamenajat si rapiditatea obtinerii unui spatiu lociubil suplimentar.
Cu panourile RIGIPS peretii existenti pot fi finisati prin tehnica de executie uscata. Caracteristicile acestora privind izolarea fonica si termica pot fi imbunatatite in combinatie cu materialele izolatoare corespunzatoare.
Iata numai cateva din aceste calitati: sunt rezistente, nu ard, sunt termo si fonoizolante, regleaza umiditatea atmosferica a interioarelir, actioneaza ca o bariera impotriva focului si, in plus, protejeaza mediul.