Supa de morcovi

supa de morcoviIngrediente:
1 lingura unt
453 gr morcovi
3/4 cana ceapa tocata
3 cani supa de pui (fara multa sare)
1/2 cana suc de portocale
1 lingura brandy
2 lingurite tarragon pisat
cateva frunze de taragon

Preparare:
Topiti untul intr-o oala mare, pe foc potrivit. Adaugati morcovii si ceapa si prajiti-le pana se
fragezesc, cam 8 minute. 
Pasati morcovul si ceapa (eventual in blender), amestecati-le cu supa si pasati-le in continuare,
pana devin o crema foarte fina. Adaugati sucul de portocale, brandy si taragonul pisat. Se fierb la foc mic inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, si se orneaza cu frunzele de tarragon. 

Ies 4 portii.

Sfat: Taragonul poate fi inlocuit cu ghimbir si coriandru. Se poate garnisi cu 1 lingura de smantana. In functie de gusturi, e posibil sa fie nevoie de o cantitate mai mare de unt, brandy, chimion sau ardei iute.