Mac
Familia: Papaveraceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Primavara - vara Expunere: Plin soare Udare: Medie
Familia: Papaveraceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Primavara - vara Expunere: Plin soare Udare: Medie
Familia: Amarilidaceae Aspect: Erbcee Perioada de inflorire: Primavara tarziu - vara Expunere: Plin soare Udare: Abundenta
Specia Paeonia officinalis este originara din Europa si are inaltimea de 70-80 cm. Este o tufa bogata alcatuita din frunze mari si tulpini florale cu cate o singura floare. Radacinile sunt mari si carnoase. Infloreste in aprilie, mai. Din aceasta specie cel mai cultivat soi este Rubra Plena cu tije florale scurte, flexibile si florile sunt rosu inchis, iar inflorirea este precoce...
Ingrediente 5 kg varza alba, 3 kg ardei capia, 500 gr hrean, 400 gr zahar, 500 ml otet, sare
Familia: Peoniceae Aspect: Tufa, arbust Perioada de inflorire: Primavara Expunere: Soare, penumbra Udare: Medie
Familia: Oxalidaceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Mai-iulie Expunere: Plin soare Udare: Medie
Familia: Liliaceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Iulie-august Expunere: Penumbra Udare: Abundenta
Familia: Solanaceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: iunie-septembrie Expunere: Plin soare, penumbra Udare: Abundenta
Familia: Amarillidaceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Septembrie-noiembrie Expunere: Plin soare Udare: Redusa
Narcissus Familia: Amaryllidaceae Aspect: Erbacee Perioada de inflorire: Primavara Expunere: Plin soare Udare: Medie
Familia: Berberidaceae Aspect: Arbust Perioada de inflorire: Vara Expunere: Plin soare Udare: Medie
Familia: Mirtaceae Aspect: Arbust Perioada de inflorire: Vara Expunere: Plin soare Udare: Redusa
Familia: Boraginaceae Aspect: Erbaceu, tufa Perioada de inflorire: Primavara Expunere: Soare, penumbra Udare: Abundenta
Ingrediente Un pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, doi catei usturoi taiati, doua lingurite oregano, patru lingurite busuioc uscat, o conserva suc de rosii, o conserva rosii in suc propriu, taiate, un virf de lingurita scortisoara, 500 grame branza foarte moale sau smantana grasa, doua oua batute, jumatate pahar branza Parmezan, 500 grame ciuperci proaspete taiate, 500 grame spanac taiat, doi dovlecei taiati, 500 grame branza mozzarella