Negresa cu glazura

negresa cu glazura de ciocolataIngrediente:
Negresa      113 g unt
                  1/4 cana cacao
                  3 oua
                  1 cana zahar
                  1 cana faina
                  1 lingurita praf de copt
                  1 cana nuci tocate
                  1 lingurita vanilie

Glazura de ciocolata
                  2 cani zahar pudra
                  4 linguri cacao
                  frisca
                  1 lingurita vanilie

Preparare:
Negresa. Se porneste cuptorul la foc potrivit. Se unge cu unt si se pudreaza cu faina tava. Se bat ouale spuma, apoi se adauga treptat zaharul. Intr-o oala mica se topeste untul cu cacaoa la foc mic, dupa care se toarna peste amestecul cu oua. Se combina faina cu praful de copt si jumatate din cantitate se adauga peste aluatul de blat; cealalta jumatate se amesteca cu nucile pisate si de abia apoi se incorporeaza in aluat. Adaugati vanilia.
Aluatul se toarna in tava si se coace timp de 20-25 minute.
Cand prajitura s-a racit se poate turna deasupra glazura de ciocolata.
Glazura de ciocolata. Se amesteca zaharul pudra cu vanilia si cu atata frisca cat sa aiba consistenta pe care o doriti.