De-a lungul timpului ouale de Pasti au trecut prin multe schimbari din punct de vedere estetic. Ele au suferit diverse modificari de stil, culoare, modele tocmai pentru ca reprezinta un simbol si decoratiunea centrala a Marii Sarbatori a Invierii
Povestea Le Creuset a inceput in anul 1925 in orasul Fresnoy le Grand din nordul Frantei, acolo atelierele de turnatorie ale companiei se afla si in prezent. Doi industriasi belgiei, si anume: Armand Desaegher (specialist in turnatorie) si Octave Aubecq
Obiectele proiectate de Sarpaneva sunt cunoscute mai ales pentru abilitatea de a combina forma si functionalitatea, fara ca una dintre aceste doua atribute sa piarda in fata celeilalte. Oala caserola finlandeza este exemplul perfect in acest sens
WikiFood.ro, primul portal de cultura si educatie gastronomica din Romania, bazat pe informatii oferite de medici nutritionisti este lansat astazi 2 martie 2011, de Ascend Netsolutions. Websiteul vine in sprijinul consumatorului, cu informatii complete
Elementele decorative centrale atrag atentia si impresioneaza. Rolul lor este acela de a infrumuseta decorul si de a adauga interes vizual. De regula cele mai simple idei legate de aceste elemente sunt si cele mai eficiente. Una dintre aceste idei este